foton från baket

Före jäsning:

Efter jäsning:

På plåten innan jäsning nummer 2:

Så här ser man ut om händerna efteråt (jag hade tvättat av andra handen så jag kunde fota =P hihi):


Nu kan ni se skillnaden mellan att baka glutenfritt och vanligt. Sen är jag inte så bra på att baka glutenfritt så det ställer ju till det lite oxå. Sicken tid det tog att tvätta bort degen från händerna.....

Nu ligger dom 2 limporna på jäsning (igen) på plåten innan dom ska in i ugnen. Om brödet blir gott bakar jag en till sats imorron eller senare idag, men då kommer jag att använda mig av avlånga sockerkaksformar istället för att lägga dom direkt på plåt som jag gjort nu. Det blir definitivt lättare så =)

Jag återkommer med foto på dom när dom är klara och då lägger jag även in receptet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0